Soms is het daar ineens weer, een fantastisch gebouw met mooie vormen. Deze komen maar zelden voor en Keppelink uw specialist in gevelbekleding heeft deze mogen maken naar aller tevredenheid van de opdrachtgever AVIA Weghorst.

AVIA Weghorst heeft op het 70-80 hectare grote bedrijventerrein Elsmoat in Enter, gesitueerd vlakbij de A1, een groot nieuw tankstation gebouwd met uitgebreide tankshop en grote carwash. Het tankstation ligt direct aan de ingang van het bedrijventerrein.

Keppelink uw specialist in gevelbekleding heeft hier de volledige buitenkant mogen voorzien van Alucopal RAL 9003 ZG ( Hoogglans). Daarvoor is over de sandwich panelen een achterconstructie aangebracht waar de Alucopal op verlijmd is.

Door het verlijmen creëer je een enorm strakke uitstraling. Nergens zie je schroefjes en het oppervlak van de plaat blijft mooi strak. De hoogglans witte Alucopal plaat, die al voorgeschreven was door de architect, is een hartstikke mooie plaat die voor een prachtige gevel zorgt.

Aan de kopgevels van het gebouw zijn ronde boeien gemonteerd, deze hebben we laten walsen in deze ronde vorm. Hiervoor hebben we een mal en een contramal gemaakt en aangeleverd bij het bedrijf dat de panelen heeft gewalst. Dit is in samenwerking met Plastica uitgevoerd. Zij bewerken alle panelen en zorgen ervoor dat we ze helemaal op maat krijgen aangeleverd op de bouwlocatie. Elk paneel kreeg voor dit project ook een uniek nummer en al die nummers kwamen ook weer terug op de tekeningen. Om de kopgevels te kunnen monteren is een ronde achterconstructie gemaakt wat uitdagend was maar met een geweldig resultaat.

De luifels en kolommen onder de luifels zijn rondom ook bekleed met Alucopal.

De architect had het idee dat het moest lijken of er een UFO uit de lucht kwam zakken met uitgeklapte poten en geland was op het industrieterrein in Enter. Dit is gelukt en het lijkt er behoorlijk op. Een mooi resultaat met strakke platen met een moderne uitstraling. Kortom een fantastisch project dat Keppelink uw specialist in gevelbekleding heeft mogen realiseren en het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen.

Opdrachtgever : AVIA Weghorst
Aannemer : Droste Kleinbouw Hengelo
Leveranciers : Plastica , Jongeneel Apeldoorn
Architect : 4D Architecten Enter
Fotografie : Sand Fotografie Vriezenveen.

CE Keurmerk

Wij kunnen een CE-keurmerk afgeven op het geleverd product.
CE keurmerk