Cembrit gevelbekledingDe Cembrit Plank heeft de uitstraling van hout, maar de voordelen van duurzaam vezelcement. De Plank is beschikbaar in twee varianten: Cedar en Glad structuur. Cembrit Plank Cedar heeft een natuurlijke houtnerfstructuur met veel variatie en een esthetische, duurzame kleurlaag en is nauwelijks te onderscheiden van geverfd hout.

De Cembrit Plank is gemaakt van vezelcement. Vezelcement is een attractief, flexibel bouwmateriaal dat ideaal is voor allerlei oppervlakken met een beschermende functie, voor zowel binnen als buiten. Het is lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en bijzonder veelzijdig. Vezelcement heeft een hoge pH-waarde dat het bestendig maakt tegen algen, bacteriën en schimmels. Zelfs onder omstandigheden waar dit vaak een hele uitdaging is.

De Cembrit Plank is verkrijgbaar in 19 kleuren in Cedar en gladde uitvoering. Cembrit Planken zijn onderhoudsvriendelijk: rotten, scheuren, kromtrekken of delamineren behoren tot de verleden tijd. Ze zijn sterk, uiterst duurzaam en een kostenefficiënte geveloplossing. Daarnaast is Cembrit Plank niet-brandbaar en biedt het optimale weerstand tegen het Nederlandse klimaat.

CE Keurmerk

Wij kunnen een CE-keurmerk afgeven op het geleverd product.
CE keurmerk