Gevelbekleding kantoorpand Ostermann  NijverdalIn opdracht van Voortman Steel Construction heeft Keppelink uw specialist in gevelbekleding alle bekleding aan de buitenkant van de nieuwbouw het kantoorpand van Ostermann mogen verzorgen.

Opvallend aan het kantoorpand is de hoogwaardige en luxe afwerking van de buitengevels. Hiervoor is op de bestaande HSB-wanden een dubbel latwerk gemonteerd.

De draaglat van de bekleding is een verduurzaamd vuren regel van 28 mm, deze is in verband met de verlijming van de Trespa platen terug gedroogd. Op deze verduurzaamde vuren regels wordt een zwarte primer aangebracht als deze dan droog is na ca. 1 uur wordt er een foamtape op de latten aangebracht. Vervolgens worden de platen aan de achterzijde ook behandeld met een primer. Als deze behandelingen uitgevoerd zijn wordt de lijm aangebracht op de regels waarnaar het koplaagje van het foamtape wordt verwijderd en de Trespa plaat kan worden gemonteerd.

Bij de hoofdentree is een witte Trespa aangebracht. De hoge witte gevel is een aluminium composieten plaat die verlijmd is op de achter constructie. Op de begaande grond is ook de witte Aluminium kaders rondom de kozijnen verzorgt door Keppelink uw specialist in gevelbekleding. Tenslotte zijn aan de bovenzijde van de wand aluminium afdekkappen geleverd en gemonteerd.

De gevelbekleding is een blikvanger naast de provinciale weg N35.

Opdracht gever Totale werk : Ostermann
Onze opdrachtgever : Voortman Steel Construction
Leverancier : Jongeneel Apeldoorn
Architect : EVE Nijverdal.

CE Keurmerk

Wij kunnen een CE-keurmerk afgeven op het geleverd product.
CE keurmerk