Door WaxedWood Color van Foreco wordt het hout voorzien van een beschermende laag in een gewenste kleur. Het kan op diverse houtsoorten toegepast worden. Het voordeel is dat het een water- & vuil afstotende werking heeft. Daarnaast heeft het minder krimp & zwel met een verbeterde levensduur.

Met WaxedWood Color is het mogelijk hout toe te passen in velerlei kleuren. Er kan gekozen worden uit meer dan 80 variaties; donker, natuurlijke bruintinten of juist een knallende blauw, rood of geeltint. WaxedWood kan gecombineerd worden met elke denkbare kleur. WaxedWood Color biedt niet alleen een diversiteit in kleuren, maar met verschillende type coatings kan ook gespeeld worden met de uitstraling. Zo kan met een nieuwe houten gevel een verouderde look gecreëerd worden. Met de voorvergrijzende coating worden kleurverschillen door weersinvloeden tot een minimum beperkt.

De hechting van de kleurlaag is extra duurzaam omdat er op WaxedWood geen schimmelvorming ontstaat, waardoor de verf niet afbladdert. Het uiteindelijke eindresultaat van de kleur wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals de houtsoort, de kleur van de ondergrond en de structuur van het hout. Op WaxedWood wordt 15 jaar garantie gegeven op de duurzaamheid van het hout. Om de esthetische uitstraling te behouden zal de coating wel onderhouden moeten worden.

CE Keurmerk

Wij kunnen een CE-keurmerk afgeven op het geleverd product.
CE keurmerk